Vágólapra másolva!
A La Ligában szereplő Celta Vigo 21 éves játékosa, Gabri Veiga a szaúdi focibajnokságba igazolt. A Real Madrid német sztárja, Toni Kroos a közösségi médiában nem túl pozitívan reagált a hírre.

Hivatalos bejelentés egyelőre nem történt, de az átigazolási hírekben felettébb jártas olasz Fabrizio Romano információi szerint a Celta Vigo 21 éves játékosa a szaúdi ligában szereplő al-Ahli csapatában folytatja pályafutását, pedig európai topklubok is érdeklődtek iránta. Idén nyáron már rengeteg sztárjátékos igazolt a Közel-Keletre, és úgy tűnik, a fiatal tehetségeket is képesek magukhoz csábítani a szaúdi klubok.

A Real Madrid német középpályása, Toni Kroos a közösségi médiában csak egy szóval reagált az átigazolási hírre: "Szégyen".

A Celta edzője, Rafa Benítez szerint nem csak az idősebb játékosoknak lehet jó választás a szaúdi focibajnokság, a BL-győztes tréner úgy véli, Veiga életében pozitív változást hozhat a klubváltás. Benítez kiemelte, hogy korábban az Atlético Madrid belga válogatott szélsője, Yannick Carrasco játszott a kezei alatt a kínai bajnokságban, ám visszatért a La Ligába és a BL-ben is szerepelhet.

"Nyilván fáj nekünk Veiga távozása, de anyagilag jól járunk vele" - mondta távozó játékosáról a Celta edzője.