Vágólapra másolva!
Az angol válogatott és a Tottenham Hotspur korábbi sztárja, a még mindig csak 27 éves focistája, Dele Alli elképesztő lejtmenetbe "kapcsolat". A jelenleg a török Besiktas alkalmazásában álló játékos egyre lejebb süllyed, a róla megjelent legfrissebb fotók pedig nem segítenek neki abban, hogy valaha visszatérjen a csúcsra.

Dele Alli - aki az Everton adott kölcsön a Besiktasnak - idén mindössze 13 mérkőzésen lépett pályára a török bajnokságban, és nem a jó játékával hívja fel magára a figyelmet.

Szavazzon!

Dele Alli visszatér még valaha a legjobbak közé?

A 27 éves játékos, aki az angol foci egyik legnagyobb tehetségének indult,

mára inkább csak a balhéival hívja fel magára a filgyelmet, nemrég a magatartása miatt kikerült a keretből is.

Dele Alli újabb botrányt okozott Forrás: Twitter

Legutóbb pedig az a kép hódította meg az internetet, amelyen

az egykori angol futballistát egy lufival a szájában örökítették meg egy fotón, körülvéve nevetőgáz-palackokkal. Alli egy hatalmas, dinitrogén-oxidos palackokkal - más néven "hippy crack" - teli asztal mellett ül, félreérhetetlen helyzetben.

Dinitrogén-oxid

A dinitrogén-oxid (egy színtelen, nem gyúlékony gáz, melynek kellemes édeskés íze és szaga van. A sebészetben és a fogászatban anesztetikus és analgetikus hatását használják. Euforizáló hatása miatt kéjgáznak, vagy nevetőgáznak is nevezik.

A brit kormány azt tervezi, hogy betiltja a dinitrogén-oxid felhasználását a kikapcsolódás céljából, de jelenlegi állapotában az anyag továbbra is legális az Egyesült Királyságban.

Az asztalon egyébként nem csak egy nevetőgáz-palackokok láthatóak,

méregdrága Selfridges tequila, jamaicai borr és egy rendkívül erős szibériai rágódohány is fokozta az élvezeteket.