Menczer Tamás: Orbán Viktor elmondta, mi fog történni!

menczertamás
Vágólapra másolva!
Magyarország békéjének és biztonságának megőrzése az nem egy lezárt küzdelem. Menczer Tamás közölte: Orbán Viktor az európai választásokat követően akkor tud eredményesen küzdeni, és akkor tudja megvédeni a magyar álláspontot, az ország biztonságát és a békepárti pozíciónkat, hogyha a magyar emberek ott állnak mögötte.
Vágólapra másolva!

Menczer Tamás a Facebook-on osztott meg videót, amelyben elmondta, a választókörzetében, Solymáron találkozott emberekkel és tartott ott egy fórumot Orbán Viktor és ott világosan elmondta, hogy mi fog történni.

Lesz egy választás június 9-én.

Az emberek az európai országokban hoznak egy döntést. Ezt követően egy héttel vagy néhány nappal később lesz majd Brüsszelben egy megbeszélés, a miniszterelnökök összejönnek, és mindenki viszi a hátizsákjában a választási eredményt.

Ott leülnek az asztal köré, és megnézik, hogy mi is a helyzet. A magyar miniszterelnök, aki egy nagy harcos, ez tény, és mindig kitart, de akkor tud eredményesen küzdeni, és akkor tudja megvédeni a magyar álláspontot, az ország biztonságát és a békepárti pozíciónkat, hogyha a magyar emberek ott állnak mögötte, akkor sokkal nagyobb erre az esély, akkor sokkal eredményesebben tud küzdeni. Ezért szoktam azt hangsúlyozni, és nagyon fontos, hogy

Magyarország békéjének és biztonságának megőrzése az nem egy lezárt küzdelem.

 - teszi hozzá.

Az emberek gondolhatnák azt, és az is egy logikus dolog, hogy Orbán Viktor meg a kormány elmondta, hogy mi nem akarunk háborút és kész vagyunk. De ez nem így van. Ez egy folyamatos küzdelem a miniszterelnöknek, a kormány tagjainak, a külügyminiszter úrnak, EP képviselőknek. Ezt a pozíciót folyamatosan meg kell védeniük egyre nagyobb nyomás mellett - zárja bejegyzését a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.