A magyar focilegenda nem mindennapi felajánlást tett Sztanyiszlav Csercseszovnak

Budapest, 2023. április 2. Sztanyiszlav Csercseszov ferencvárosi vezetőedző a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - MOL Fehérvár FC mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. április 2-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Kiprich József - aki a magyar labdarúgó-válogatott történetének egyik legjobb csatára volt - meghívta horgászni a Ferencváros vezetőedzőjét, Sztanyiszlav Csercseszovot.

Az 59 éves egykori futballista üzent a Ferencváros vezetőedzőjének, Sztanyiszlav Csercseszovnak, meghívta őt horgászni.

"Azt üzentem neki, hogy kocsit is küldök érte Budapestre, csak jöjjön el Tatabányára, az Erőmű Centrál tóhoz, ahol vendégül látnám őt. Ha nincs nála Budapesten, tőlem kap kölcsönbotot,

közben elbeszélgetünk a futballról is" - mondta a Borsnak Kiprich József.

Kiprich József meghívta a Fradi edzőjét horgászni Forrás: VI-Images via Getty Images/2012 VI-Images/Vi-Images

Hozzátette, szerinte Csercseszov kiváló munkát végez a Ferencváros edzőjeként, és nem hiszi, hogy egyelőre távozna a zöld-fehérektől.

"Szerintem addig a Népligetben marad, amíg a Bajnokok Ligája csoportkörébe nem vezényeli az FTC-t

– válaszolta a Feyenoordban csodás karriert befutó exválogatottunk, akit nem lepett meg a Fradit sújtó ijesztő tavaszi sérüléshullám. – Olyan kulcsjátékosok dőltek ki a sorból, akik távolléte nagyban közrejátszott abban, hogy a Fradi kiesett az Európa Ligából. Mivel nem vagyok a csapat közelében, nem tudom, hogy a sérülések oka a játékosok alul- vagy túledzettsége.

– zárta a szavait Kiprich József, aki tavaly december 29-én súlyosan megsérült, karját és combcsontját törte.

Sztanyiszlav Csercseszov, a Fradi edzője Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Kiprich József 1984-ben mutatkozott be a válogatottban és 1995-ig összesen 70 mérkőzésen 28 gólt szerzett. Tagja volt az 1986-os mexikói világbajnokságon a csoportkörben kiesett csapatnak. Pályafutása alatt egyszer lett holland és ciprusi bajnok.