Őrjöngve káromkodott és üvöltözött a templomból épp kijövő emberekkel Magyar Péter - videó

Vágólapra másolva!
Hergelte a rendezvényére összegyűlt tömeget és őrjöngve káromkodott a mise végén a templomból távozó emberekkel Magyar Péter.
Vágólapra másolva!

Hogy mer a templomba menni, polgármester úr? Ki való guillotine alá? Mutasson rá! - ezt üvöltözte Putnok Fideszes polgármesterének, Tamás Barnabásnak Magyar Péter, aki egy templomi menet tagjaként elment Magyar összejövetele mellett. Igaz, az agresszív baloldali exférj először azt sem tudta, ki is a polgármester, a helyiektől kérdezte meg, melyikük az. 
A városvezető nem engedett a provokációnak, ő és a templomi menet szó nélkül átsétált a Magyar által felhergelt emberek között, de az agresszív Magyar nem állt le, folytatta a mocskolódást.

Fenyegetőzött, az előtte elhaladó templomi menetet végig trágár szavakkal becsmérelte.

Remélem újraszentelik majd ezt a templomot, szégyelljék magukat, ki való a guillotine alá polgármester úr? Most legyen bátor! Szégyelljék magukat mind, hogy ilyen embert követnek és templomba mennek. 

Bár a tömeg már csitult, Magyar nem hagyta abba az ordibálást.

A Gyurcsány vezette baloldalra annyira jellemző, a hívő embereket elutasító gyűlölet is benne volt Magyar Péter tombolásában.
Nem ez az első eset, hogy Magyar Péter nyilvánosan is agresszíven viselkedik. Már legutóbbi tüntetésén is erőszakkal fenyegetőzött