Vágólapra másolva!
Pénteken sem unatkoztak a sportvilág szerelmesei, bőven akadtak érdekesség ezen a napon is. Sajnos újabb focilegendától kellett elbúcsúzni, meghalt Gianluca Vialli. Nem ez volt az egyetlen halálhír, belefulladt az óceánba híres szörfös. Cristiano Ronaldo szakított az ügynökével, a FIFA a futball meggyilkolására készül, egy focista kokaint csempészett, míg az MU tovább menetel az FA-kupában. Ezek voltak a pénteki nap legfontosabb történései. Visszapillantó.

Kezdésnek azonnal egy bombahír, Cristiano Ronaldónak és az egész karrierjét végigkísérő ügynökének, Jorge Mendesnek is elege lett a másikból, így véget ért a futball álompárosának két évtizedes kapcsolata.

Cristiano Ronaldo-hír nélkül nincs is nap Forrás: NurPhoto via AFP/Ayman Aref/NurPhoto/Ayman Aref

Érdemes feleleveníteni azt a cikkünket is, amelyben arról írunk, hogy a FIFA hogyan készül a futball meggyilkolására. Íme, a megdöbbentő ötletek, őrült újítások.

Érdekességből is akadt bőven, itt van például a kokaint csempésző focista. Letartóztatták a martinique-i válogatott Jean-Emmanuel Nédrát, akinél 100 kiló kokaint találtak a párizsi Charles de Gaulle repülőtéren.

A nap legszomorúbb híre az volt, hogy Pelé után egy újabb legendás focista halt meg: 58 éves korában elhunyt Gianluca Vialli, az olaszok világbajnoki bronzérmes labdarúgója.

Gianluca Vialli meghalt Forrás: AFP/Glyn Kirk

Nem ez volt az egyetlen halálhír: 47 éves korában meghalt a brazil Marcio Freire, aki a portugáliai Nazaré-kanyon legendás hullámain esett le a deszkájáról és belefulladt a vízbe.

Végül pedig zárjuk a Manchester United esti meccsével a sort: a labdarúgó FA-kupa harmadik fordulójában az MU 3-1-re nyert az Everton ellen az Old Traffordon, így továb menetel.