Vágólapra másolva!
Ahogy arról beszámoltunk, döbbenetes holtverseny alakult ki a labdarúgó Európa-liga F csoportjában, ahol mind a négy csapat 8 ponttal zárta a csoportkört. A Feyenoord azzal, hogy 1-0-ra legyőzte a Laziót, a kvartett élén végzett, míg a rómaiak csak a Konferencia-ligában folytathatják, Maurizio Sarri vezetőedző mégis a holland szurkolók viselkedésére volt a legdühösebb.

„Vizelettel teli poharakat dobtak a lelátóról a szakmai stáb felé, ami eléggé irritáló volt" – nyilatkozott a Lazio mestere a találkozó után, aki a játékvezető ténykedését is bírálta a sajtótájékoztatón, ugyanis szerinte két szabálytalanság is megelőzte a rotterdamiak győztes gólját.

A rengeteg pohár mellett videóra vették, ahogy többek között egy katéter is repült a pálya irányába a stadion mozgássérült szektoránál.

A tavaly Konferencia-liga-döntőbe jutó Feyenoord edzője, Arne Slot is elismerte, hogy ő is látta, ahogy teli poharakat dobáltak a rómaiak kispadjának irányába.

„Meg kell várnunk az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) értékelését, de van egy megérzésem ezzel kapcsolatban. Sajnálom, ami történt" – mondta a holland vezetőedző.