Vágólapra másolva!
Aggódnak a Juventus futballdrukkerei, mivel kedvenceik a Bajnokok Ligája első két csoportmeccsét elbukták, ráadásul olasz bajnokin kikaptak a 18. helyezett Monzától 1-0-ra. Ennek pedig úgy adtak hangot, hogy meg akarták támadni az edzőt.

A Bajnokok Ligája H-csoportjában azzal még nem volt gond, hogy a Juventus 2-1-re kikapott a Paris Saint-Germain otthonában, de amikor hazai környezetben a Benfica is elporolta az olaszokat, többen már arról beszéltek, hogy az Öreg Hölgy a csoportjából sem jut el a legjobb 16 közé. Ráadásul vasárnap az olasz bajnokságban a Monzától is kikapott a csapat. Ez pedig már több a soknál.

"Eszem ágában sincs lemondani – válaszolta az ilyenkor kötelező újságírói felvetésre Massimiliano Allegri edző. - A Benficával szembeni kisiklás tényleg aggasztó. Az az igazság, hogy egy kicsivel több időt szántam nyári csapatépítésre, de túl hirtelen jöttek az erőpróbáink. A Monza elleni vereségünk számomra is rejtély."

Massimiliano Allegri nagy bajban van Forrás: NurPhoto via AFP/Lisa Guglielmi/LiveMedia/NurPhoto/Lisa Guglielmi

A csapatot elkísérő Juve-drukkerek a monzai kudarc után kis híján megtámadták Allegrit, akit a rendőrök óvtak meg a tettlegességtől

- írja a Bors.

Allegri bevallotta, számított az Angliából Torinóba visszatért francia világbajnok Paul Pogbára, csakhogy az irányító középpályás műtétje miatt januárig kidőlt a sorból. Azt is a fejére olvassák, hogy klubengedély nélkül nyilatkozott egy olasz sportlapnak, és a gyengélkedés okaként több játékosa szarvashibáit kárhoztatta, amiért a futballisták bepipultak.