Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB III-ban szereplő III. Kerületi TVE a hivatalos honlapján tudatta, hogy a korábbi 95-szörös válogatott Juhász Roland lett a klub új sportigazgatója.

Juhász Roland 2020 nyarán vonult vissza az aktív labdarúgástól, ezt követően pedig a MOL Fehérvár csapatánál dolgozott tanácsadóként, majd Szabics Imre másodedzőjeként.

"A tavalyi év után önvizsgálatot tartottunk. Úgy éreztük, hogy az ügyvezetői és sportigazgatói feladatokat újból szét kell választanunk, hogy megfelelő minőségben tudjunk működni.

– nyilatkozta Szabó Bence, a III. Kerületi TVE ügyvezetője.

Juhász Roland lett a III. Kerületi TVE sportigazgatója Fotó: Mudra László - Origo

"A Kerület szurkolók már jó párszor láthattak a hazai mérkőzéseken az előző, de még az NB III-as bajnoki címmel véget érő szezonban is. Bencével való jó kapcsolatomnak köszönhetően sokat jártam ide és egyre többet kommunikáltunk az itteni dolgokról. Bennem pedig mindeközben letisztult a kép, hogy mit szeretnék a jövőben.

Fél éve már, hogy eljöttem Fehérvárról. Ez egy nagyon hasznos időszak volt számomra. Amiket edzőként megtapasztaltam, azt a helyére tettem" - nyilatkozta Juhász Roland, aki elárulta, hogy első körben szeretne minél több időt eltölteni a pályán, feltérképezni a felnőtt csapatot, az utánpótlást, és szeretné megismerni a klub működését.