A Slovan edzője: Az érzelmeim az eszem fölé kerekedtek

Budapest, 2022. július 20. Vladimír Weiss, a Slovan Bratislava vezetőedzője a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában játszott Ferencváros - Slovan Bratislava mérkőzés végén a Groupama Arénában 2022. július 20-án. A Ferencváros 2-1-re kikapott. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A Ferencváros 4-1-es pozsonyi győzelme, és továbbjutása után Vladimir Weiss, a vesztes Slovan Bratislava edzője teljesen összetörve nyilatkozott. 

A Fradi nagyon hatékonyan játszott, de a gólok mindig egy hiba, egy rossz döntés nyomán születnek. Ezt a rossz döntést most én hoztam meg, és nagyon sajnálom, hogy ez történt."

Medvedev korai kiválása itt is kérdés volt, erre Weiss azt mondta, hogy nagyon rosszul jött nekik, és a csere sem volt túl sikeres, hiszen az első gólt egy 40 méteres beívelésből kapták.

„Nem lepett meg, hogy a Fradi ilyen agresszíven játszott, mert tudtam, hogy támadásban erősebbek, mint védekezésben. Mi inkább utóbbira fókuszáltunk, de a Fradi nagyon nagy erőket mozgósított. 2-1-es Fradi-vezetésnél még bíztam benne, hogy fordítani tudunk, de a meccs vége teljességgel tragikus lett" – válaszolta a szlovák szakember az Origo kérdésére.