Vágólapra másolva!
A Chelsea amerikai túráján egy lelkes szurkoló abban a látogatott ki a londoni csapat edzésére, hogy megszerezheti honfitársa, Christian Pulisic aláírását, ám a dolgok nem éppen a tervei szerint alakultak.

Thomas Tuchel együttese jelenleg Los Angelesben edzőtáborozik, ahol a Club América csapatával, a Charlotte FC-vel és az Udinesével vív majd felkészülési meccset.

Egy Los Angeles-i szurkoló, Justin úgy döntött, hogy kilátogat a londoni klub egyik edzésére és két mezzel a kezében türelmesen várta kedvenc játékosa, Christian Pulisic érkezését, hogy autogramot kérhessen tőle. Legnagyobb meglepetésére aztán nem az amerikai válogatott sztár, hanem az Európa-bajnok olasz középpályás Jorginho lépett oda hozzá és kérés nélkül aláírt a két trikót. A bökkenő csak az volt, hogy az egyik egy Borussia Dortmund, míg a másik egy amerikai válogatott mez volt és mindkettőn Pulisic neve szerepelt.

Az incidens után a szurkoló a Twitteren fejezte ki csalódottságát.

"Tegnap megpróbáltam rávenni Pulisic-t, hogy aláírja az USA és Dortmund mezeimet a Chelsea edzésén (nem tette meg), ehelyett

– fakadt ki a szurkoló.