Kirúgták a Honvédtól Nebojsa Vignjevicset

VIGNJEVIC, Nebojsa
Kisvárda, 2022. február 5. A szerb Nebojsa Vignjevic, a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának új vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában játszott Kisvárda Master Good-Budapest Honvéd mérkőzésen a kisvárdai Várkerti Stadionban 2022. február 5-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Távozik a Budapest Honvéd FC kispadjáról Nebojsa Vignjevics, miután a fővárosiak közös megegyezéssel szerződést bontottak a szerb szakvezetővel – írja a klub hivatalos honlapja.

Nebojsa Vignjevics február 2-án váltotta a Horváth Ferencet a vezetőedzői poszton, irányítása mellett a csapat a 9. helyen végzett az OTP Bank Liga 2021/2022-es szezonjában.

A korábban az Újpestet is irányító 54 éves szakember 15 bajnoki és két Magyar Kupa-mérkőzésen irányította a Honvédot. Az NB I-ben négy győzelem, hat döntetlen és öt vereség volt a mérlege, míg a kupában egy-egy győzelmet és vereséget könyvelhetett el, amivel a klub a negyeddöntőben búcsúzott.

Vignjevics mellett két segítője, Nebojsa Topalov asszisztens edző és Bogdan Belegisanin erőnléti edző is elköszön a csapattól.