Összeveszett az edzővel, kitették a keretből a magyar válogatott futballistáját

Magyarország Luxemburg meccs Kádár Tamás
Luxembourg, 2017. november 9. Kádár Tamás (k, balra) fejeli a labdát a Luxemburg - Magyarország barátságos mérkőzésen a luxembourgi Josy Barthel stadionban 2017. november 9-én. (MTI/EPA/Julien Warnand)
Vágólapra másolva!
Milos Kruscsics, az Újpest FC vezetőedzője személyes okokból száműzte a keretből Kádár Tamást, az 57-szeres magyar válogatott futballistát - írja a Blikk.

A 32 éves rutinos játékost februárban Kínából igazolta le a tavaszra magára találó lila-fehér együttes. Azonban a hét év légióskodás után hazatérő védő csupán a Békéscsaba elleni Magyar Kupa-negyeddöntőben játszott, ott is csak 21 percet.

Kádár az újpestiek legutóbbi, Debrecen elleni győztes mérkőzésére már el sem utazhatott. A Blikk utánajárt, hogy mi lehet a focista mellőzésének hátterében.

Kádár Tamás eddig nem sok percet tölthetett a pályán Újpesten Forrás: MTI/EPA/Julien Warnand

"Úgy tudom, hogy a Debrecen-meccsre való felkészülés hetében Kádi összeszólalkozott Kruscsicsékkal. Hogy pontosan mi volt a probléma, nem tudom, de a szerb edző azonnal száműzte őt a tartalékok közé. Valószínűleg volt némi tüske Tamásban, hiszen az előző bajnokin a Puskás Akadémia ellen két percre állították őt be időhúzó csereként.

Nehéz dolga van, mert Kruscsicsnál összeállt a védelem, belső bekket pedig nagyon ritkán, leginkább csak sérülés esetén szoktak lecserélni az edzők. Egyelőre nem tisztázott, hogy mi lesz a sorsa, és van-e visszaút számára az első csapatba – árulta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő újpesti bennfentes.

Az Újpest legközelebb vasárnap lép pályára az NB I-ben, amikor a Honvéd FC csapatát fogadja hazai közönség előtt.