Vágólapra másolva!
A bajnoki címvédő és első helyen álló Ferencváros 1-0-s győzelmet aratott a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó MOL Magyar Kupa kedd esti negyeddöntőjében, így a Paks után másodikként jutott a négy közé. A találkozó után a vezetőedzők, és a győztes gól szerzője, Tokmac Nguen értékelt. 

„Az első félidőben jól játszottunk, talán alakíthattunk volna ki több helyzetet is.

és ilyenkor a hazai csapat is mindent megtesz az egyenlítésért. Nagyon örülök a továbbjutásnak, és köszönöm a szurkolóknak, akik velünk tartottak ezen az estén" - mondta az nso.hu beszámolója szerint a Fradi edzője, Sztanyiszlav Csercseszov.

A Fradi.hu-nak a győztes gól szerzője, a norvég Tokmac Nguen beszélt:

A Honvéd vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics először az ellenfélnek gratulált.

Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros (b) és Nebojsa Vignjevic Honvéd vezetőedzője a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében Forrás: MTI/Kovács Tamás

„Sem az eredménnyel, sem a mutatott játékkal nem vagyok elégedett, leszámítva az utolsó harminc percet. Az első félidőben engem nem, vagy csak kicsit lepett meg az agresszívan fellépő Ferencváros, de

voltak a csapatban olyan játékosok, akiket tényleg meglepett a Fradi minősége, hogy milyen jó labdarúgók alkotják.

A második félidőben jobban játszottunk, így kellene mindig, de gólt nem sikerült lőnünk, mert nem dolgoztunk ki elég helyzetet. Tamás Krisztián lesérült, ami nagy baj, mert a posztján ő az egyetlen megoldás. Örömre adhat okot, hogy a meccs vége felé az a csapat volt fönn a pályán, amelyik képes jó játékra, és szállítani tudja az eredményeket."