Vágólapra másolva!
Egészen bizarr eset miatt állítottak ki egy argentin labdarúgót a Lanus tartalékcsapatának bajnoki mérkőzésén.

Az argentin Lanus tartalékcsapata a Banfield ellen játszott ottho 1-1-es döntetlent csütörtökön. A mérkőzés azonban egy roppant furcsa bírói ítélet miatt maradt emlékezetes. A hazaiak játékosa, Juan Pablo Krilanovich támadta le a vendégek védőjét, Lautaro Cardozót, aki megpróbált felszabadítani, de nagy erővel fejbe rúgta ellenfelét, aki emiatt elvesztette az egyensúlyát és hatalmas lendülettel ráesett Cardozóra. A Banfield futballistáját végül hordágyon vitték le a pályáról, később pedig kiderült, hogy eltörött a lába.

A játékvezető, Martin Morenza azonban mindenki megdöbbenésére piros lapot mutatott fel Krilanovichnak, mert úgy érezte, hogy szankcionálnia kell az esetet, hiába nem volt szándékos.

A Banfield azóta közleményben jelezte, hogy Cardozó sikeres műtéten esett át. A Lanus csapata pedig a közösségi médiában üzent a Cardozónak.

"Nagyon örülünk, hogy Lautaro Cardozo műtétje sikeres volt. A legjobbakat kívánjuk neki a mielőbbi felépüléshez. Riválisok, de nem ellenségek" - áll a klub Twitter-bejegyzésében.