Súlyosabb Guardiola játékosának sérülése, mint várták

Spain v France - UEFA Nations League France,Milan,Soccer,Spain,UEFA Nations League Horizontal
MILAN, ITALY, OCTOBER 10: Ferran Torres (L), of Spain, is tackled by Aurelien Tchouameni (R), of France, during the UEFA Nations League football tournament final match between Spain and France at San Siro stadium in Milan, Italy, on October 10, 2021. Isabella Bonotto / Anadolu Agency (Photo by Isabella Bonotto / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Pár napja még arról szóltak a hírek, hogy lábsérülése miatt várhatóan hat hétig nem számíthat a Manchester City Ferran Torresre, aki a spanyol labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája mérkőzésén sérült meg.

Pep Guardiola a csapat hétvégi, Burnley elleni bajnokija előtt elmondta, súlyosabb a vártnál Ferran Torres sérülése. A 21 esztendős Torres múlt szerdán, az olaszok elleni elődöntőben két gólt szerzett a Nemzetek Ligájában, amivel csapata megnyerte a meccset. Torres játszott a franciák elleni döntőben is, de sérülés miatt le kellett cserélni.

Ferran Torres hosszú ideig nem játszhat majd Forrás: Anadolu Agency via AFP/2021 Anadolu Agency/Isabella Bonotto

Azt már tudni lehetett, hogy kisebb törés van a játékos lábában, de most Guardiola elmondta, hogy a lábközépcsontja sérült, aminek a gyógyulása igen hosszú folyamat, két és fél, akár három hónapig is eltarthat.