Nem fog hinni a szemének, ha meglátja a 100 medencés gigantikus kempinget

Vágólapra másolva!
Egy hatalmas új európai kemping nyílt Horvátországban, ahol a 100-nál is több medence mellett tucatnyi villa, mobilház és erdőnyi sátor is helyet kapott.
Vágólapra másolva!

Horvátországban, a festői Pag-szigeten található a 47 millió fontból felépült Aminess Avalona Camping Resort, ami Európa egyik leglátványosabb és leghatalmasabb kempingje. A nyaralóparadicsom egy kisebb szigetnyi területet ölel fel, 300 férőhellyel, villákkal és mobilházakkal a sátrak mellett. A helyszínen egyébként többféle árkategóriában is foglalható szállás, de egy biztos: mindegyikből elérhető a csillogó kék tenger, amely körülveszi. 

A legpénztárcabarátabb lehetőség a standard kempinghely, amely villannyal, vízzel és WiFi-vel felszerelt, mindössze 23 euróért éjszakánként.

Azok számára, akik hajlandóak egy kicsit többet is kiadni ezért a fantasztikus élményért, a prémium kategóriás helyek lenyűgöző kilátást nyújtanak a tengerre, míg a Mega Luxury Mare szállások saját privát medencével rendelkeznek a tengerparton. 

The Aminess Avalona Camping Resort Pag, AminessAvalonaCampingResort, Pag, kemping, Horvátország
Az Aminess Avalona Camping Resort egyik szállása
Fotó: Aminess

Ha az ajánlat annyira felkeltené az érdeklődését, hogy már ma munka után útnak is indulna, hogy a kemping felé vegye az irányt, akkor a prémium kategóriás glamping villák egyikét két személy számára éjszakánként akár már 116 euró alatt is megkaphatja. Azok a szerencsések, akik ezen a héten Pagban tartózkodnak, 23 Celsius-fokos időjárásban és sok napsütésben lazulhatnak.

Az üdülőhely egyik legnagyobb szenzációját a döbbenetes mennyiségű, 180 darab úszómedence jelenti, a kemping egyébként egy kavicsos tengerparton fekszik, napozóágyakkal és tengerparti bárokkal. A kalandok és adrenalinfüggők pedig több vízi és szárazföldi program közül választhatnak, az evezős deszkázástól és kajakozástól kezdve a kerékpározáson át egészen a teniszezésig. A kempingbe tilos autókkal behajtani, ami lehetővé teszi a külvilágtól való teljes elvonulást és a viszonylagos csend élvezetét is. 

The Aminess Avalona Camping Resort Pag, AminessAvalonaCampingResort, Pag, kemping, Horvátország
Az Aminess Avalona Camping Resort egyik másik szállása
Fotó: Aminess

Az ínyencek a kemping éttermeiben bőven találnak kedvükre valót, ahol a street foodtól a mediterrán konyháig számos kulináris élvezetben is részük lehet. Az éjszakai élet rajongói számára pedig fantasztikus hír lehet, hogy Pag Horvátország buliközpontjaként ismert, ahol olyan híres tengerparti klubokban szórakozhatnak, mint a Zrce. A zene kedvelői inkább a nyári hónapokban látogassanak el Pagra, ahol olyan híres fesztiválokon vehetnek részt, mint a Hideout és a Sonus.