Vágólapra másolva!
Az olasz bajnoki címvédő Internazione korábbi játékosa, Diego Milito élesen kritizálta Romelu Lukakut, amiért a Chelsea kedvéért elhagyta a milánói együttest a nyáron.

A 2010-es Bajnokok Ligája döntőjében két gólt szerző Diego Milito azzal vádolta Romelu Lukakut, hogy megszegte a milánói klub szurkolóinak tett ígéretét. A belga csatár állítólag korábban azt nyilatkozta egy holland tévéműsorban, hogy marad még egy szezont a Serie A-ban.

- mondta a 42 éves Milito a La Gazzetta dello Sportnak.

Lukaku padádés formában tért vissza a Stamford Bridge-re Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Az argentin legenda azt is elismerte, hogy annak idején közel állt ahhoz, hogy elhagyja az Intert, de elmondása szerint Lukakuval ellentétben az ő sehol máshol nem játszott volna szívesebben, mint Olaszországban.

"Közel álltam a Real Madridhoz és a PSG-hez is, amikor 2010-ben csúcsra értem az Interrel. Viszont boldog voltam a San Siróban, ami örökké az otthonom lesz" - folytatta az argentin.

Lukaku fontos szerepet játszott abban, hogy az Inter a tavalyi szezonban megszerezte története 19. bajnoki címét. A belga csatár 24 gólt szerzett Antonio Conte csapatában, majd a nyáron visszatért korábbi klubjához, a Löw Zsoltot másodedzőként foglalkoztató Chelsea-hez.