A Betis edzője elmondta, miben rejlik a Ferencváros ereje

Budapest, 2021. szeptember 29. Manuel Pellegrini, a Real Betis vezetőedzője sajtótájékoztatót tart a Groupama Arénában 2021. szeptember 29-én. A spanyol Real Betist 30-án az Európa-liga csoportküzdelmeinek második fordulójában a Ferencváros ellen lép pályára. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
A Ferencváros elleni Európa-liga csoportmérkőzésen sem akar pihentetni, így a lehető legerősebb összeállításban küldi pályára együttesét Manuel Pellegrini, a Real Betis labdarúgócsapatának vezetőedzője.

A chilei szakember, aki korábban irányította többek között a Real Madridot és a Manchester Cityt is, amelyikkel 2014-ben bajnoki címet és Ligakupát nyert, a csütörtöki találkozót felvezető szerdai sajtótájékoztatón elmondta, a hazaiak mindig előnyben vannak, a Ferencváros pedig egy nagy csapat, amely minden összecsapást szeretne megnyerni.

Szerinte a zöld-fehérek kreatív támadókkal és erős védelemmel rendelkeznek.

A dél-amerikai tréner elárulta, a magyar együttes összes idei mérkőzését látta a nemzetközi porondon. Egyénileg egyetlen futballistát sem akart kiemelni, mert úgy vélte,

a rivális ereje elsősorban az egységességben rejlik, ennek köszönheti eddigi sikereit.

Manuel Pellegrini, a Real Betis vezetőedzője Forrás: MTI/Kovács Tamás

Nabil Fekir, a gárda világbajnok francia futballistája az egyik legtöbbet foglalkoztatott játékos a Betis keretében, és mint elmondta, hálás a szakmai stáb bizalmáért, jó formában érzi magát és minden mérkőzésen szeretne pályára lépni, így a csütörtöki találkozón is.

A csütörtökön 21 órakor kezdődő mérkőzés játékvezetője az izraeli Roi Reinshreiber lesz, a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.