A Tottenham síró sztárját az Manchester City focistái vigasztalták az elvesztett kupadöntő után - videó

Mancchester Cizy, Tottenham
A Manchester City játékosai ünnepelnek, miután 1-0-ra győztek a Tottenham Hotspur ellen az angol labdarúgó-ligakupa döntőjében játszott Manchester City – Tottenham Hotspur mérkőzés végén a londoni Wembley stadionban 2021. április 25-én
Vágólapra másolva!
A Manchester City ismét megvédte címét, és egymást követően negyedszer nyerte meg az angol labdarúgó Ligakupát, miután a sorozat vasárnapi, londoni döntőjében 1-0-ra legyőzte a Tottenham Hotspurt. A meccset követően érthető módon nagyon el voltak keseredve a Spurs játékosai, a síró Szon Hung Mint például a Manchester City futballistáinak kellett megvigasztalniuk.

Többek között a Manchester City két játékosa, Phil Foden és Ilkay Gündogan próbálta vigasztalni a döntőben elszenvedett vereség miatt teljesen összetört Szon Hung Mint, a Tottenham Hotspur játékosát.

A Manchester City kilencedik alkalommal szerepelt a sorozat fináléjában, és nyolcadszor nyert - ezzel beérte a listát eddig egyedül vezető Liverpoolt -, 2014-től kezdve pedig hatodszor. A Tottenhamnek szintén a mostani volt a kilencedik döntője, ötödször bukott el, legutóbbi, 2008-as sikere óta már harmadszor.