Egy amerikai nő rájött, hogy a barátja nős, ezért a férfi meggyilkolta és elégette a holttestét

Vágólapra másolva!
Letartóztattak egy georgiai férfit, akit azzal vádolnak, hogy megölte a 23 éves terhes barátnőjét, Briana Winstont, majd elégette annak maradványait, és a temetőben hagyta. Mindezt azért, mert a nő megtudta, hogy már van felesége.
Vágólapra másolva!

A 23 éves Briana Winston eltűnése és halála ügyében folytatott nyomozás során a Clayton megyei rendőrség olyan állítólagos "bonyolult részleteket tárt fel, amelyekre még mi sem számítottunk" - mondta Ashanti Marbury hadnagy hétfői sajtótájékoztatóján.

A lány eltűnését április elején jelentették be, miután a rendőrség szerint a családja március közepe óta nem tudta elérni őt.

A család akkor kezdett igazán aggódni, amikor felfedezték, hogy a lány lakását élettársa, Michale Edwards teljesen kiürítette - olvasható a Clayton megyei rendőrség április 26-i közleményében.

Május elején a nyomozók találkoztak egy ismeretlen férfival a Tennessee állambeli Gatesben, aki mentességért cserébe beleegyezett, hogy elmondja, mit tett Edwards, mivel állítólag segített neki eltüntetni a lány holttesttét. 

A kép csak illusztráció
Fotó: unsplash

A nyomozók megtudták, hogy március 17-én reggel Edwards elment a lánnyal közös lakásába, ahol Winston szembesítette párját azzal, hogy hűtlen volt hozzá. Vitatkozni kezdtek, és a férfi fojtogatni kezdte a lányt. A rendőrség azt is kiderítette, hogy Edwards egy bőröndbe rejtette barátnője holttestét, és a már említett ismeretlen férfi gatesi házához ment, ahol egy hordóban elégették a holttestet. Addig égették órákon át a testet, amíg már csak csontvázmaradványok maradtak belőle. Ezt követően egy lapáttal még a csontokat is összetörték, hogy megpróbálják felgyorsítani az égési folyamatot. Edwards a maradványok egy részét a 40-es autópálya mentén szórta szét, a másik férfi pedig a temetőbe vitte, és a templom mögött hagyta. 

image

Április 4-én a rendőrség letartóztatta és kihallgatta Edwardsot.

 A férfit súlyos testi sértéssel, szándékos emberöléssel, gyilkossággal és bizonyítékkal való visszaéléssel is vádolják.

Április 5-én a nyomozók kihallgatták Edwards feleségét, Brienna Phillips-Edwardsot, akit elfogatóparancs alapján letartóztattak, miután állítólag hamis vallomást tett a rendőrségen. 

"Ezen az április 5-i kihallgatáson azt is megtudtuk, hogy kettejük házasságára titokban került sor 2024. január 25-én" - nyilatkozta Ashanti Marbury hadnagy. 

Az asszonyt azzal is vádolják, hogy ő adta a férfinak azt az autót, amivel az Winston maradványait Tennessee-be szállította. 

Letartóztatták továbbá Edwards édesanyját, Ebony Andersont és testvérét, Keilan Wrightot is bizonyítékokkal való összeesküvés vádjával, mert kiderült, hogy a férfi kérésére kidobtak egy pár cipőt és egy pár kesztyűt is. 

Edwardsot a Clayton megyei börtönben tartják fogva, és nem lehet óvadék ellenében szabadlábra helyezni. 

Forrás: People