A stadionban verte meg a sajtófőnököt a szövetségi kapitány

Terry Fenwick óriási bajba kerülhet, miután megvert egy újságírót
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-válogatott egykori védője, az 1986-os világbajnokságon is szereplő Terry Fenwick, aki jelenleg a Trinidad és Tobago-i válogatott szövetségi kapitánya, megvert egy újságírót. Mindez pár nappal a vb-selejtezők rajtja előtt történt. 

A dolog érdekessége, hogy Fenwick saját munkaadójának alkalmazottját verte meg. Shaun Fuentes ugyanis a Trinidad és Tobago-i labdarúgó szövetség sajtófönöke. A csapat a vb-selejtezőkre készült, amikor a stadionban megjelent a sajtófőnök. Fenwick, amikor meglátta Fuentest, iszonyatosan felbőszült és ordítani kezdett. Közölte, hogy itt nem lesz semmiféle sajtótájákoztató - egészen addig, amíg Fuentes nem hagyja el a stadiont. Csakhogy a sajtótájékoztatót éppen Fuentes vezényelte volna le.

A helyzetet tisztázandó Fenwick és Fuentes elvonultak.

Mire visszatértek, több szemtanú is azt állította, hogy a szövetségi kapitány megverte a sajtófőnököt.

Az esetet most vizsgálják. A dolog érdekessége, hogy március 25-én a trinidadi válogatottnak Guyana ellen már pályára kell lépnie a vb-selejtezők első fordulójában. Fenwick amúgy nem először kerülhet bajba, mert nem bír uralkodni magán. 2005-ben a San Juan Jabloteh edzőjeként megütötte Gefferson Goulartot, mert a játékos - az edző szerint - az ő technikai zónájukban ünnepelte gólját. Fenwicket akkor 10 mérkőzésre tiltották el.

Fenwick a mostani botrányt tagadta, szerinte semmi komoly dolog nem történt. Minden rendben van közte és a sajtófőnök között, együtt készülnek a vb-selejtezőkre.

Forrás