Három meccsre tilthatják el Cavanit egy korábbi Instagram-bejegyzése miatt

RC Strasbourg v Paris Saint Germain - French League Cup 2017 2018 FOOT France FOOTBALL lfp paris saint germain psg rcs stade de la meinau French League Cup SPORT EVENT december Edison Cavani
Cavani bajba kerülhet az Instagram bejegyzése miatt
Vágólapra másolva!
A Manchester United csatárát, Edison Cavanit megbüntette az Angol Labdarúgó Szövetség, mert egy Instagram bejegyzésében illetlennek értelmezhető üzenetet tett ki.

Edison Cavani három meccsre szóló eltiltást is kaphat az Angol Labdarúgó Szövetségtől az Instagram bejegyzése miatt - olvasható a Guardian oldalán.

A Manchester United játékos

a közösségi oldalon egy novemberi bejegyzésében a "negrito" szót használta.

A bejegyzés még a manchesteri csapat Southampton ellen győzelme után került ki az Instagrammra. Cavani a félidőben állt be a meccsre, és két gólt rúgott. A győzelemhez gratuláló kommentelőnek adott válaszában használta a nem megfelelő kifejezést.

Cavani bajba kerülhet az Instagram bejegyzése miatt Forrás: NurPhoto via AFP/Elyxandro Cegarra/NurPhoto/Elyxandro Cegarra

A focista elmondta, hogy az egyik barátját akarta így köszönteni és, amint jelezték neki, hogy nem lesz jó az üzenet, törölte azt, és elnézést is kért.

A szövetségtől akár hárommeccses eltiltást is kaphat a játékos, aki január 4-ig fellebezhet.