Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő MOL Fehérvár FC bejelentette, hogy a következő szezonban Nikolics Nemanja lesz az új csapatkapitány. Erről a játékosok döntöttek.

Miután az előző szezon végén befejezte pályafutását az eddigi csapatkapitány, Juhász Roland, új kapitányt választott az öltöző. A fehérvári játékosok Nikolics Nemanjának szavaztak bizalmat, helyettesei Stopira és Kovácsik Ádám lesznek.

Nikolics Nemanja lett a Vidi új csapatkapitánya Forrás: Tóth Gabriella/molfehervarfc.hu

"Rendkívül megtisztelő számomra, hogy Juhász Roland után én viselhetem a következő szezontól a csapatkapitányi szalagot. Örülök, hogy a társak úgy látják, a rutinommal és a hozzáállásommal megfelelően képviselhetem a csapatot a pályán és azon kívül is. Közös célért fogunk küzdeni, ehhez pedig elengedhetetlen az, hogy mindezt igazi csapatként tegyük. Az első nagyon fontos feladat az lesz, hogy az új játékosokkal együtt egy remek öltözői hangulat alakuljon ki, hiszen ez a siker egyik alapfeltétele. Ha az öltözőben minden rendben van, és mindenki egy irányba tart, akkor nagyon szép dolgokat fogunk tudni produkálni a pályán" - nyilatkozta a Fehérvár honlapjának a Vidi új kapitánya, Nikolics Nemanja.