Mégsem Isztambulban lesz a Bajnokok Ligája-döntő

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, első mérkőzés, 2020.02.18, kedd
Atletico Madrid's Spanish midfielder Saul Niguez (R) celebrates with teammates after scoring the opening goal during the UEFA Champions League, round of 16, first leg football match between Club Atletico de Madrid and Liverpool FC at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid on February 18, 2020. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)
Vágólapra másolva!
Korábban beszámoltunk róla, hogy a török város nem szeretne nézők nélküli finálét rendezni a labdarúgás legrangosabb nemzetközi sorozatában. Ennek oka állítólag az ezzel járó tetemes anyagi veszteség lenne. A legújabb fejlemények szerint most az UEFA döntött úgy, hogy a globális koronavírus-járvány miatt nem Isztambul lesz a házigazda – adta hírül az m4sport.hu.

Az Európai Labdarúgó-szövetség a hírek szerint már meg is találta az új helyszínt a döntőnek, így valószínűleg Lisszabonban lehet a Bajnokok Ligájának fináléja, majd valamikor augusztus végén.

Hivatalos döntés ez ügyben június 17-én lesz majd, és ha tényleg elveszik a törököktől a rendezés jogát, akkor kárpótlásul egy későbbi döntőt kapnak majd meg.