A Juventus sztárjátékosát kiütötte a Lecce kapusa - videó

fbl Horizontal
Staff medics tend to Juventus' Argentinian forward Gonzalo Higuain (Bottom) who he was injured to the head after colliding with Lecce's Brazilian goalkeeper Gabriel (2ndL) during the Italian Serie A footbal match Lecce vs Juventus on October 26, 2019 at the Stadio Comunlae Via del Mare in Lecce. (Photo by Alberto PIZZOLI / AFP)
Vágólapra másolva!
Az olasz labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a bajnoki címvédő Juventus 1-1-es döntetlent játszott az újonc Lecce csapatával. A torinói csapatnak a pontvesztésen kívül nagyobb problémája is van, ugyanis kidőlt az argentin sztárcsatár, Gonzalo Higuain, akit a Lecce kapusa olyan keményen leütött, hogy a találkozó után kórházba kellett szállítani.

A 83. percben egy beívelés után a Lecce kapusa, a brazil Gabriel lendületből érkezett egy beadásra, óriási erővel kibokszolta a labdát, azonban a könyökével eltalálta Higuain arcát, akinek azonnal ömleni kezdett a vér a fejéből.

Az argentin támadó az ápolás után folytatta a játékot, mivel a Juventusnak már nem volt több cserelehetősége. Azonban a lefújás után a földre rogyott, majd hordágyon bevitték az öltözőbe.

A Football Itali értesülése szerint Higuain fejét még az öltözőben összevarrták, az eszméleténél volt, és tisztán válaszolt a neki feltett kérdésekre. Azonban további vizsgálatok idejére kórházba szállították.