Vágólapra másolva!
Miután hétfőn délelőtt hivatalossá vált, hogy Davide Lanzafame egy év után visszatér a Ferencvárostól a Budapest Honvédhoz, az olasz csatár megható szavakkal vett búcsút a zöld-fehérektől.

A sportoló közösségi oldalán közzétett amolyan nyílt levélben Lanzafame, aki az élvonal társgólkirályaként 17 találattal vette ki a részét a csapat történelmi 30. bajnoki címéből, szinte a keret és a szakmai stáb minden egyes tagjának köszönetet mondott, külön is kiemelve a csapatkapitány Leandrót, akivel a pályán kívül is szoros barátságot kötött, valamint csatártársának, a nyáron ugyancsak volt csapatához, Paksra visszatérő Böde Dánielnek, "akivel sokat dolgoztunk együtt a pàlyàn, ès azt mindig tisztelettel".

View this post on Instagram

Ez az èv fontos volt. Tele örömmel, aggodalommal, sok gyōzelemmel, de mindenekelōtt szeretettel... Ezèrt is szeretnèm nyilvànosan megköszönni a Ferencvàrosi TC-nak a lehetōsèget. Mindig a lehetō legjobbat nyùjtottam a rèszemrōl ezt a csodàs mezt viselve , ès tudom , hogy megbecsültetek jàtèkoskènt ès emberkènt is , nem vagyok egy könnyū termèszet, de egyenes vagyok ès mindig a legjobbat pròbàltam nyùjtani. Köszönöm minden egyes csapattàrsamnak. Leonak aki egy hūsèges baràt is egyben. Daninak akivel sokat dolgoztunk együtt a pàlyàn, ès azt mindig tisztelettel. Köszönöm Mihanak, Spironak, Isanak, Iashanak, Marcinak, Tokmacnak, Frimnek, Denesnek, Martennak, Lukinak, Rolinak, Siginek....mindenegyikōtök egytōl egyig különleges. Köszönöm Kubatovnak , a Fradi elnökènek ès Nyíri Zoltànnak , hogy bizalmat szavaztak nekem egy èvvel ezelōtt. Köszönöm minden egyes munkatàrsnak aki tàmogatott ès segített az elmùlt èvben , legyen az technikai, orvosi vagy professzionàlis tèren.Köszönöm Jeffynek , Czakonak, Antalnak. Vègül , de nem utolsòsorban hàlàsan köszönöm a szurkolòknak a tàmogatàst amely rengeteget segìtett abban , hogy megszerezzük a harmicadik bajnoki cìmet. Hàlàs vagyok azèrt , hogy mindig szeretettel vettetek körül ès hogy mindig azt èreztettètek velem , hogy egy vagyok közületek. Èn ès a csalàdom ezt soha nem fogjuk elfelejteni. Mindig megadom majd nektek a maximàlis tiszteletet. Mèly tisztelettel ès köszönettel ! Lanza

A post shared by Lanzafame Davide (@lanzadavi9official) on