Az Ajax védőjével erősítene az Atlético

fbl Horizontal CHAMPIONS LEAGUE FOOTBALL
Tottenham Hotspur's Spanish striker Fernando Llorente (C) vies with Ajax's Dutch defender Matthijs de Ligt (R) and Ajax's Dutch defender Daley Blind (L) during the UEFA Champions League semi-final first leg football match between Tottenham Hotspur and Ajax at the Tottenham Hotspur Stadium in north London, on April 30, 2019. (Photo by EMMANUEL DUNAND / AFP)
Vágólapra másolva!
Több kulcsember is távozott az Atlético védelméből, így mindenképpen erősítésre szorul a madridiak hátsó alakzata. A spanyol csapat egyik kiszemeltje a korábban a Manchester Unitedben futballozó, az Ajaxszal idén BL-elődöntőbe jutó Daley Blind.

Első körben a ManCity védőjét, Nicolas Otamendit szemelték ki Diego Simeonéék, ám a Mundo Deportivo szerint letettek az argentin megvásárlásáról, de már meg is van a B-terv, Blind személyében.

A holland játékos több szempontból is ideális lenne az Atleticónak: egyszemélyben pótolhatná a Bayernhez távozó Lucas Hernandezt, valamint az Interbe igazoló Diego Godint, mivel balhátvédként és középhátvédként is bevethető.