Ronaldo debütálása máris csodát tett Veronában

Horizontal
Juventus' German midfielder Sami Khedira (3rdL), Juventus' Croatian forward Mario Mandzukic (4thR), Juventus' Argentinian forward Gonzalo Higuain (Rear R), Juventus' Moroccan defender Mehdi Benatia (2ndL) and teammates acknowledge the public after the Italian Serie A football match AC Chievo vs Juventus at the Marcantonio-Bentegodi stadium in Verona on January 27, 2018. / AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo augusztus 18-án Veronában, a Chievo ellen mutatkozhat be a Serie A-ban, és a városban máris kitört a régen látott őrület. 

Ha Massimiliano Allegri is úgy akarja, akkor két hét múlva, augusztus 18-án, szombaton Veronában a Serie A 1. fordulójában tétmérkőzésen is bemutatkozhat a Juventus színeiben. Az várható volt, hogy Ronaldo érkezése felpezsdíti az olasz bajnokságot, és nem is kellett csalódniuk, akik erre számítottak.

A Juventus játékosai januárban még nem a telt házat ünnepelték a veronai stadionban Forrás: AFP/Miguel Medina

A Corriere di Verona írása szerint kevesebb, mint 24 óra alatt az összes jegy elkelt, azaz telt ház, 31 ezer hazai szurkoló (plusz a Juvét elkísérő vendégek) várja majd a Stadio Bentegodiban, hogy Cristiano Ronaldo pályára lépjen.

Az 1963-ban átadott, majd az 1990-es világbajnokságra felújított stadion régen látott már telt házat, még a Hellas–Chievo derbiken is bőven voltak mindig üres székek.