Új pályák is síelhetők az eplényi síarénában

Eplény
Eplény, 2011. január 29. Síelők az eplényi Síarénában, ahol SnowDay elnevezéssel háromnapos, a téli sportokat népszerűsítő programmal várják az érdeklődőket 2011. január 28-tól 30-ig. MTI Fotó: Nagy Lajos
Vágólapra másolva!
Új pályák nyíltak az eplényi síarénában a hétvégén, az 1-es mellett már az 1/b-t és a 7-est is használhatják a téli sportok kedvelői.

Ebele Bálint, a síközpont marketingvezetője az MTI-nek hétfőn elmondta, a folyamatos hóágyúzás mellett hétfőn 8-10 centiméter vastag természetes hótakaró hullott, és a pályákon a hóágyúzott, tömörített hóréteg már 40-80 centiméter vastag.

Folytatódik a hóágyúzás

Közölte: a teljes 1-es pálya több mint két kilométer hosszan síelhető, de hétvégén fokozatosan megnyitották az 1/b, valamint a 7-es pályákat is. Üzemel a négyüléses sílift, az 1-es és a 2-es csákányos felvonó, a tanpályák, a tanulólift, a síiskola, a felszerelés-kölcsönző, valamint a hütték is.

Új pályák is síelhetők az eplényi síarénában Forrás: MTI/Nagy Lajos


Ebele Bálint kiemelte, továbbra is folytatják a hóágyúzást, hogy újabb pályákat nyithassanak meg. A héten kedden és csütörtökön 20 óráig, szerdán és pénteken 22-ig, szombaton 21-ig, míg vasárnap 18-ig várják a téli sportok kedvelőit.