Kihagyták Benítezt a Real karácsonyi bulijából

Real Madrid rafael benítez foci
MADRID, SPAIN - DECEMBER 05 : Head coach of Real Madrid Rafael Benitez (R) looks on during the La Liga match between Real Madrid CF and Getafe CF at Estadio Santiago Bernabeu on December 5, 2015 in Madrid, Spain. Burak Akbulut / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Madridi sajtóértesülés szerint újabb jel utal arra, hogy a Real Madrid vezetőedzője és a futballisták között nem felhőtlen a viszony: Rafael Benítez nélkül tartotta meg a csapat a karácsonyi vacsorát.

A Real Madrid játékosai együtt elmentek egy karácsonyi vacsorára, de nem hívták meg az edzői stábot, így Rafael Benítez vezetőedzőt sem – írja a Marca internetes kiadásának angol nyelvű verziója.

Nahát, ezek itt hagytak minket Forrás: Anadolu Agency/2015 Anadolu Agency/Burak Akbulut


A Real ügyeiben mindig jól értesült madridi sportlap szerint a csapat azt használta ki, hogy Cádiz elleni, ostoba módon elbukott kupapárharc visszavágóját a kizárása miatt nem kellett lejátszani, így szabad volt a szerda. A játékosoknak nyilván joguk van külön elmenni vacsorázni, de

elég udvariatlan gesztusnak tűnik kihagyni a közös ünneplésből az edzőket.

Azért különösen érdekes ez most, mert a spanyol lapok korábban többször is arról írtak, hogy a játékosok nem szeretik Benítezt. Aminek lehet némi köze ahhoz, hogy a Real önmagához képest gyengébben szerepel az idényben, csak harmadik a bajnokságban, a Barcától pedig otthon kapott megalázó verést még novemberben.