Vágólapra másolva!
A Honvéd meglepetésre hazai pályán maradt alul a Vasassal szemben a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójában.

OTP Bank Liga, 8. forduló:
Budapest Honvéd - Vasas 0-1 (0-1)
Bozsik Stadion, 2000 néző
v.: Andó-Szabó
Honvéd: Horváth A.- Botka, Bobál D., Lovric, Baráth - Nagy G. (Délczeg, 63.), Hidi, Kamber, Holender - Youla (Ihrig-Farkas, 79.), Prosser (Vernes, 46.).
Vasas: Nagy G. - Osváth, Grúz, Pajovic, Hangya - Adamovic, Vukasovic, Berecz - Könyves, Novák (Lázok, 71.), Remili (Debreceni, 88.).
gól: Osváth (18.)
sárga lap: Lovric (24.), Délczeg (68.), Baráth (90.), illetve Hangya (8.), Novák (14.), Adamovic (33.), Pajovic (61.)

Nem sok minden történt az első negyedórában, fejleményt leginkább a sárga lapos figyelmeztetést magukkal vonó belépők jelentettek. Igazán nagy helyzet alig akadt, gól viszont igen: kissé váratlanul, a 18. percben a jobb oldalon előretörő Osváth Attila mintegy 15 méterről a bal felső sarokba küldte a labdát (0-1).

A hazaiak gyér próbálkozásai nem vezettek eredményre, a Honvéd-hívek hangos fütyüléssel jelezték a szünetben az öltözőbe tartó hazai játékosoknak, hogy elégedetlenek a teljesítményükkel. A második játékrész elején már vehemensebb játékkal rukkolt ki a Honvéd, ám kísérleteit vagy a Vasas védelme hárította Nagy Gergely kapussal az élen, vagy a szerencse segített a vendégeken, mint Vernes fejesénél történt, ami a kapufán csattant.

A 61. percben pedig a hazaiak csatára, Youla hibázott nagyot, akinek a tizenegyesét kivédte a Vasas hálóőre. A kispesti kísérletek a folytatásban sem vezettek eredményre, így a Vasas némiképpen váratlanul, viszont megérdemelten vitte el mind a három pontot.