Vágólapra másolva!
A Chelsea talán túlságosan is magabiztosan nyerte meg idén a Premier League-et, ugyanis a trófeát bemutató buszos parádén nagy pangás volt Londonban.

A hírek szerint 70 ezer ember verődött össze a Chelsea kedvéért, de mivel ez a tömeg szétoszlott az útvonal mentén, többnyire meglehetősen soványnak tűnt. Akadt, ahol szinte senki nem volt a busz közelében.

Akadt, ahol csak egy kutyasétáltató kísérte a bajnokcsapatot, de később sem gyűlt össze az ilyenkor általában félelmetesen nagy szurkolósereg.

Az Arsenal, a ManUnited és a Liverpool drukkerei természetesen alaposan kigúnyolták a Chelsea-t a közösségi oldalakon, összehasonlítva a mostani menetet a saját parádéikkal.

Túl sima siker volt

Egy Liverpool-drukker még csak nem is a nagy győzelmekhez hasonlította a menetet, mondván "jelenleg a dokkban is több ember van, látok három hajót".

Persze a Chelsea nagyon egyértelműen nyerte meg a mostani bajnokságot, így talán nem is volt annyira katartikus a siker, mint egy kupagyőzelem, amit mindenképp egy döntő meccsen kell behúzni.

A csendes Chelsea-menet Forrás: Origo