Vágólapra másolva!
A világ- és Európa-bajnok sprinter, Richard Kilty akár 30 ezer fontban (12,3 millió forint) is fogadna, hogy gyorsabb, mint az Arsenal két villámléptű focistája.

Mi is írtunk róla, hogy Arsene Wenger csapatában két olyan játékos is található, aki elképesztő tempóban képes a pályán közlekedni, az angol válogatott Theo Walcott 4,43, a spanyol Hector Bellerin 4,42 másodperc alatt futja a 40 métert, mindkettő jobb idő, mint amit a hatszoros olimpiai bajnok Usain Bolt ért el a 100 méteres síkfutás világrekordjának felállítása közben (4,64).

A fedett pályán 60 méteren tavaly vb-, idén Eb-aranyat nyerő Richard Kilty hitetlenkedve fogadta a hírt, hogy Bellerin ilyen jó idővel rendelkezik 40 méteren, és szívesen kihívná az Arsenal két játékosát.

Richard Kilty nem hiszi, hogy olyan gyorsak az Arsenal focistái Forrás: AFP

"Ezek az újságírók teljesen idióták! Bármikor, bármekkora sprinttávon kiállok Walcott és Bellerin ellen, és 30 ezer fontot dobok fel a versenyre, ami nagyon hamar véget fog érni. Ha ők is berakják a közösbe a saját 30 ezrüket, boldogan megmutatom mindenkinek, hogy nem olyan gyorsak, mint ahogy azt a média sugallja" - írta a Twitter-oldalán Kilty.

Kíváncsian várjuk, mit szólnak Walcotték a kihíváshoz.