Vágólapra másolva!
Még ki se nyitott Gary Neville és Ryan Giggs szállodája, több balfogás már most hírét vitte. Egyrészt a megnyitó szerencsétlen időzítése miatt figyeltek fel rá, másrészt mert egy gyilkosági ügyben elítélt modell szerepel a hotel honlapjának képein. 

Csak a baj van a két egykori MU-játékos, Gary Neville és Ryan Giggs közös szállodájával. Az Old Traffordtól pár méternyire felhúzott Hotel Footballt főképp az európai kupameccsekre érkező külföldi vendégeknek szánták, csakhogy sok külföldi vendég most biztos nem érkezik a Unitedhez a klub tavalyi pocsék teljesítménye miatt - hiszen idén nem indult nemzetközi kupasorozatban.

Újabban pedig kiderült, hogy a szálloda honlapján használt fotók ahhoz a Kevin O’Dea nevéhez fűződnek, akit 2008-ban egy gyilkossági ügyben a liverpooli bíróság több év börtönbüntetésre ítélt.

O'Dea akkor 22 éves volt, és pont az Old Traffordon dolgozott baristaként, de már akkor vállalt munkákat a modellszakmában, illetve mellette egyetemre járt. 2007 novemberében halált okozó testi sértéssel vádolták meg, amikor egy csoportos utcai verekedésben egy másik diák halálát okozta. Miután bűnösnek találták, 2011-ig börtönben ült, azóta személyi edzőként dolgozik - írta a Sun nevű bulvárlap.

A Hotel Football ettől függetlenül decemberben kinyit. Az épület tetején focizni is lehet, a pályát maga Neville és Giggs avatta fel, az építőmunkásokkal közösen. Az erről készített reklámfilmben a híres ’92-es MU-generáció néhány más tagja - így Nicky Butt, Paul Scholes, Phil Neville - is szerepel. A meccs egyetlen labdáját a fiatalabbik Neville lerúgja a tetőről, pont a hotel mellett kanyargó folyóba.