Vágólapra másolva!
Tomislav Sivic a Disógyőr edzője megdöbbent azon, hogy az új szövetségi kapitány, Pintér Attila mennyire meghajtotta a jó ideje pihenő játékosokat a válogatott összetartásán.

"Valaki magyarázza el nekem, mire volt jó edzést vezetni nagyjából egy hónapja pihenő játékosoknak válogatott melegítőben! Pintér Attila jól ismeri a mezőnyt, nem hiszem, hogy három nap alatt új információkat gyűjtött bárkiről is. És megdöbbentett, amit a televízióban láttam. Mi értelme volt így meghajtani ezeket a játékosokat? Nem beleszólva a kapitány munkájába, megmagyarázhatatlan ez a kemény kezdés. Arról nem is beszélve, hogy sehol a világon nincs ilyen úgynevezett összetartás, amikor a válogatott egyszerűen kikéri a klubtól a játékosokat" - nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Sivic, aki annak örült, hogy négy játékosa is ott volt a válogatott edzésén.

A Diósgyőr edzője azt mondta, most még elengedi a játékosokat, de ha egy fontos bajnoki előtt kap telefont a szövetségből, akkor majd nemet mond Pintérnek. Sivic amiatt is méltatlankodott, hogy a kapitány szilveszterkor trombitálta össze az élvonal edzőit egy megbeszélésre, ő pedig nem tudott ezen részt venni, mert éppen külföldön volt.

"Egyébként Pintér Attilával kapcsolatban még annyit, hogy amikor győztek ellenünk a Győrrel, azt nyilatkozta, szereti, ha én, Tomislav Sivic gratulálok neki a meccsek végén. Akkor is gratulálok majd neki, ha kijuttatja a válogatottat az Európa-bajnokságra" - mondta Sivic, aki szerint Magyarországon élvezhetőbbek és színvonalasabbak a mérkőzések, mint Szerbiában, azt ugyanakkor nehezményezi, hogy gyenge légiósok játszanak az NB I-ben.