Vágólapra másolva!
Lionel Messinek, az FC Barcelona argentin sztárjának esze ágában sincs a Real Madridba igazolni, élete végéig jelenlegi csapatában játszana.

"A Barca az én otthonom" - szögezte le a sorozatban háromszor is a világ legjobbjának megválasztott csatár a kolumbiai fővárosban rendezett sajtótájékoztatón, ahol a Csillagok csatája elnevezésű, jótékonysági focishow alkalmából tartózkodik.

"Ha rajtam múlna, életem végéig csakis a katalán együttesben játszanék" - tette le a hűségesküt Messi, elutasítva az újságírói felvetést, hogy bármikor is a jövőben a spanyol bajnoki címet az idén a Barcelonától elragadó fővárosi együttesben folytassa pályafutását.

Az argentin válogatott csapatkapitánya kitért arra, hogy fájó szívvel vette tudomásul az eddigi vezetőedző, a katalán csapattal sikert sikerre halmozó Josep Guardiola távozását, de bízik az új szakvezetőben, Tito Vilanovában is.

"Elégedettséggel tölt el, hogy Tito lett Pep utódja. Olyan ember, akit jól ismerünk, akinek része volt az eddigi közös eredményekben, s mivel Guardiola oldalán dolgozott az elmúlt években, alig változik az eddigi munka, minden nagyon hasonlóképpen folytatódik tovább. A magánéletemről nem beszélek, de annyit elárulhatok, hogy nagyon boldog vagyok, mert rövidesen apa leszek" - mondta a jelenkor első számú labdarúgója.