Vágólapra másolva!
John Toshack korábbi Real Madrid-edző senkit nem látott még úgy futballozni, mint a Barcelona támadóját, Lionel Messit, akit a világ legjobb futballistájának tart.

"Nincs még egy olyan labdarúgó, mint Messi, neki van a legnagyobb hatása a futballra. Sokat számít a kapusok közötti különbség, egy középhátvéd is megnyerheti a meccset egy csapat számára, Messi azonban mindezt egyedül megcsinálja. Kétségkívül ő a legjobb, akit valaha láttam futballozni" - nyilatkozta a walesi John Toshack, aki az 1989-90-es szezonban, illetve 1999-ben irányította a Real Madridot.

Forrás: AFP/Valery Hache

A Liverpool-legenda hozzátette: a jelenlegi Barcelonánál is nehéz lenne jobb csapatot említeni. "Soha nem láttam még csapatot úgy játszani, mint a Barcelonát, de ez nem tegnap kezdődött. Már több éve a Barcáé a leglátványosabban futballozó klub, az egész épp akkor kezdődött, amikor a mostani edző, Pep Guardiola egy csapatot alkotott Luis Millával és Ivan De la Penával."

A Barcelona jelenleg második a spanyol bajnoki tabellán, és szombaton a hárompontos előnnyel vezető Real Madrid otthonába látogat este 10 órakor.