Vágólapra másolva!
Lúcio szerint a brazil válogatott tagjainak sokkal nagyobb lelkesedéssel és odaadással kellene futballozniuk a címeres mezben. A középhátvéd a hétfői edzést követő sajtótájékoztatón kritizálta csapattársait, ahol Mano Menezes szövetségi kapitány Neymarnak is odaszúrt egy kritikát.

"Mindenki tisztában van a képességeikkel, de sokkal több komolyságot és odaadást kellene mutatniuk. A mez elején található címer sokkal fontosabb, mint a hátoldalon olvasható név. Mindannyiunknak több energiát kell kiadnunk magunkból" - fejtette ki a 33 esztendős Lúcio, az Internazionale brazil védője.

A szövetségi kapitány Mano Menezes a torna előtt a csapat sztárjának kikiáltott, ám eddig nem remeklő Neymar teljesítményét elemezte. "Paraguay ellen mindig legalább hárman vették körbe, de ahelyett, hogy megpróbált volna szabadulni a labdától, kihasználva az így felszabadult területet, egyedül akarta megoldani a szituációt" - jelentette ki a szakember, aki ennek ellenére továbbra is kitart a Santos tinije mellett.

A brazil válogatott két döntetlennel a B csoport harmadik helyén áll, a továbbjutást csütörtök hajnalban, Ecuador ellen vívhatják ki Robinhóék.

www.global-soccer.eu