Vágólapra másolva!
A Daily Mail úgy tudja, a Bayern München vezetői három jelöltben gondolkodnak a nyári távozását bejelentő Louis van Gaal pótlására, és a lista elején a Fulhamet irányító Mark Hughes található.

Hughes mellett még a Bayer Leverkusennél dolgozó, a Bayernt korábban többször is irányító Jupp Heynckes, valamint a jelenleg a Német Labdarúgó Szövetség alkalmazásában álló Matthias Sammer neve is felmerült, mint Louis Van Gaal lehetséges utódja.

Hughes az 1987-88-as szezonban kölcsönjátékosként hat gólt szerzett a Bayernben, és a Sky Sportsnak úgy nyilatkozott, bár megtisztelő a felkérés, nem valószínű, hogy elhagyja a Fulhamet.

"Amikor valahol megüresedik a kispad, az emberek hajlamosak olyan edzőket összehozni a klubbal, akik korábban játékosként is szolgálták a csapatot. A jövőben szívesen kipróbálnám magam egy külföldi klubnál, de egyelőre jól érzem magam a Fulhamnél, és úgy érzem, a megfelelő irányba haladunk a csapattal" - nyilatkozta a walesi edző, akinek 2012 nyaráig szól a szerződése a tavalyi szezonban Roy Hodgson irányításával EL-döntőt játszó angol csapatnál.

A hétközben a BL-től az Inter elleni hazai vereséggel búcsúzó Bayernnél a múlt héten jelentették be, hogy Van Gaal a nyáron távozik. A bajorok jelenleg a negyedik helyen állnak a Bundesligában, a bajnoki címre már semmi esélyük, és a kupából is kiestek.