Vágólapra másolva!
Egy Reanault Mégane-ba került együttese győzelme a Partizan Beograd edzőjének. Aleksandar Stanojevic a Crvena Zvezda elleni találkozó előtt könnyelmű ajánlatot tett játékosának, a meccs közben pedig már hiába szurkolt azért, hogy ne kelljen beváltania.

A szerb kupa elődöntőjének első találkozójára készülve a belgrádi edző nem mindennapi eszközzel próbálta motiválni csatárát, Prince Tagoét. "Nagyon megtetszett neki az autóm, én pedig azt mondtam, ha két gólt lő, és nyerünk, akkor átadom az autóm kulcsait" - idézi a Magyarszo.com Stanojevicet.

A huszonötszörös ghánai válogatottat felpörgette az ajánlat, és már a negyedik percben betalált a Partizan stadionjában rendezett meccsen, majd a szünet után újra eredményes volt. Mivel a Zvezda válaszolni sem tudott, a hazaiak megnyugtató előnynek, Tagoe pedig a Renault Mégane-nak örülhetett.

"A Zvezdának szurkoltam, hogy egyenlítsen" - nyilatkozta a találkozó után az edző. "Persze azt se bánom, ha autóbusszal kell közlekednem, csak nyerjen a csapat. Ennek ellenére a jövőben nem fogok ígérgetni".

Tagoe télen a Hoffenheimből kölcsönben érkezett Belgrádba, és három bajnoki, illetve egy kupameccs után máris hat gólnál tart a Partizan együttesében.