Vágólapra másolva!
A Paksi FC kétszer is hátrányba került, mégis fordított és győzött a Vasas vendégeként a labdarúgó Monicomp Liga 14. fordulójának szombati játéknapján.

Monicomp Liga, 14. forduló:
Vasas - Paksi FC 2-3 (2-1)
Illovszky Stadion, 500 néző
v.: Bognár
Vasas: Végh - Balog Zs., Gáspár, Arnaut, Polényi (Mileusnic, 46.) - Mundi (Beliczky, 65.), Bakos (Pavicevic, 71.), Németh N., Arsic - Lázok, Ferenczi
Paks: Csernyánszki - Heffler, Fiola (Vári, 87.), Szabó J., Csehi - Bartha, Sifter, Sipeki (Magasföldi, 58.), Báló (Vayer, 65.) - Böde, Kiss T.
gól: Ferenczi (14.), Németh N. (37.), illetve Kiss T. (26.), Heffler (50.), Böde (62.)
sárga lap: Polényi (27.), Balog Zs. (68.), Bakos (48.), illetve Sifter (28.), Bartha (88.)

Jól kezdett a Vasas és hamar meg is szerezte a vezetést, a gyorsan és kombinatívan játszó paksiak azonban kicsivel több, mint 10 perc alatt egyenlítettek, s csak egy balszerencsés kapott gól miatt vonultak mégis hátránnyal az öltözőbe.

A szünet után aztán még jobban felpörgött a vendégegyüttes, s Heffler nagyszerű szabadrúgásával ismét egalizált, majd egy szép támadást követően Böde kiharcolt magának egy tiszta gólhelyzetet, amit értékesített is.

A jól küzdő Paks megérdemelten vitte el a három pontot a továbbra is gyengélkedő Vasas otthonából. Az angyalföldi játékosok számára a vereség azt is jelentette, hogy a ZTE elleni 6-0-s kupavereség után megajánlott kétmillió forintos büntetés életbe lépett.