Vágólapra másolva!
Ahogy azt korábban megírtuk, Hajdú B István lassan két hónapja nem közvetített mérkőzést, ugyanis egy műtét miatt kórházba került. A népszerű kommentátorról az a hír járta, hogy a betegsége miatt legközelebb csak a párizsi olimpián közvetíthet majd, így bombameglepetésként hatott, amikor ő kezdte kommentálni az MTK Budapest-Ferencváros örökrangadót.

Hajdú B. István márciusban hirtelen tűnt el, ami sokakat megijesztett, hiszen évekkel ezelőtt volt egy infarktusa. Az 54 éves kommentátor a Sportálnak akkor elmondta, hogy egy műtét miatt két és fél hétig kórházban volt. 

Hajdú B. hangsúlyozta, hogy a betegségéről nem szeretne beszélni, de az elárulta, hogy a rehabilitációja egy hosszú folyamat része. 

Hajdú B. István a vártnál sokkal előbb tért vissza 
Fotó: MTVA

A sportkedvelőket viszont megnyugtatta azzal, hogy az orvosi beavatkozásnak, a betegségemnek nincs köze a korábbi infarktusához, a szívével szerencsére nincs baj.

Március 9-én még közvetítettem, s a tervek szerint legközelebb talán nyáron, a párizsi olimpiára lehetek újra olyan állapotban, hogy mikrofon mögé ülhetek

 - mondta a Sportálnak Hajdú B. István április elején.

Ezek után aztán bombamegeleptés volt, amikor vasárnap este a népszerű kommentátor hangja mellett kezdődött el a 224. MTK Budapest-Ferencváros rangadó a labdarúgó OTP Bank Ligában. 

A kommentátor korábban azt mondta, hogy legkorábban a párizsi olimpiára térhet majd vissza, de az MTK-Fradi-meccsen való szerepvállalása akár azt is jelentheti, hogy ott lehet a júniusi németországi labdarúgó Európa-bajnokságon is, és az ő kommentálása mellett szurkolhatjuk végig a magyar csapat meccseit. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.