Vágólapra másolva!
A Manchester United veterán kapusa, Edwin van der Sar a Manchester City elleni ligakupa-elődöntőn is bizonyította, hogy még mindig remek formában van, azonban a klubnak mindenképpen számolnia kell azzal, hogy előbb-utóbb befejezi pályafutását. Noha Sir Alex Ferguson többször is elmondta, hogy elégedett a jelenlegi két tartalékkal, azaz Tomasz Kuszczakkal és Ben Fosterrel, a nemzetközi sportsajtó ennek ellenére biztosra veszi, hogy a MU kapust szerződtet.

A legújabb hírek szerint a United kiszemeltjei között van az Olympique Lyonból Hugo Lloris, aki alapember a francia válogatottban, és tavaly a Ligue 1 harmadik legjobb játékosának választották meg. A manchesteriek állítólag többször is megfigyelőt küldek a Lyon mérkőzéseire, és elégedettek volt Lloris teljesítményével, a nyáron tehát bejelentkezhetnek a kapusért.

Az üzletbe középpályásukat, a brazil Andersont is bevonhatják, aki az utóbbi időben kiszorult a kezdők közül, ráadásul a héten engedély nélkül kihagyta az egyik edzést, és ezzel meglehet, végképp kiesett Ferguson kegyeiből. A brazil elégedetlen azzal, hogy kevés játéklehetőséghez jut, így szívesen váltana klubot, a lyoniak pedig örömmel megszereznék.

További átigazolási hírek
A West Ham United a Celtic ausztrál csatárával, Scott McDonalddal erősítene. A Wolfsburg portugál védője, Ricardo Costa kölcsönbe a Lille-be került. Az AS Roma francia támadóját, Jérémy Menezt a Paris Saint-Germain szeretné megszerezni. A Getafe veterán román jobbhátvédje, Cosmin Contra hazatért a Politechnica Timisoarához. A Schalke középpályása, Lewis Holtby kölcsönben a Bochumban folytatja pályafutását.

www.global-soccer.eu