Vágólapra másolva!
Könnyed edzést vezényelt kedden este Erwin Koeman szövetségi kapitány a Málta elleni, szerdai világbajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatottnak, melynek minden tagja teljes értékű munkát végezhetett.

A hazai szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint a budapesti meccset megelőző utolsó labdás tréning 75 percig tartott, s szerdán már csupán egy laza átmozgatás, illetve a taktikai értekezlet vár a játékosokra a találkozó előtt.

Az MLSZ kedd esti közlése szerint a Puskás Ferenc Stadionban 19 órakor kezdődő találkozón a sárga lapok miatt eltiltott Babos Gábor nem csak a pályán, de a lelátón sem foglalhat helyet, mert vissza kell utaznia holland klubjához, a NEC Nijmegenhez, mellyel pénteken bajnoki meccset játszik.

Így a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség kedd délelőtti tájékoztatásával ellentétben nem nézheti együtt a mérkőzést a meghívott gyerekekkel. A szintén automatikus eltiltását töltő Dárdai Pál ugyanakkor minden bizonnyal ott lesz majd a gyerekek számára fenntartott szektorban.