Vágólapra másolva!
Juhász Rolandért - brit sajtóértesülés szerint - ötmillió fontot kínál az angol Aston Villa a magyar válogatott labdarúgó jelenlegi klubjának, a belga RSC Anderlechtnek.

Martin O'Neill vezetőedző a Daily Mail beszámolója alapján kitűnő jelentéseket kapott a 25 éves védőről, aki a belga bajnoki címért rendezett rájátszás két mérkőzésén szintén nagyszerű benyomást tett a jelen lévő szakemberre, noha csapata végül alulmaradt a Standard Liege együttesével szemben.

A lap szerint noha a Villát elsősorban az ingyen igazolható Steven Defourral és Oguchi Onyewuval hozták hírbe, O'Neill valójában Juhász miatt nézte meg a belga döntőt.

A 44-szeres válogatott Juhász a szóban forgó ötmillió fonttal (1,61 milliárd forint) minden idők legdrágább magyar labdarúgója lenne. Jelenleg Huszti Szabolcs vezeti a listát, akiért a téli átigazolási időszakban 3 millió eurót fizetett az orosz Zenit a Hannovernek.

Az Aston Villa idén hatodik lett a Premier League-ben, így a következő idényben az Európa Ligában indulhat, az RSC Anderlecht pedig a Bajnokok Ligája selejtezőjében lesz érdekelt.