Vágólapra másolva!
Pénteken sajtótájékoztatón jelentette be Szima Gábor, a Debrecen élvonalbeli labdarúgócsapatának elnöke, hogy a klub játékosa, Sándor Tamás befejezi hajdúsági pályafutását.

A Loki legendás irányító középpályása azonban nem akar ilyen hirtelen felhagyni a focival, még szeretne két évig az osztrák másodosztályban futballozni. Hogy a későbbiekben vállal-e munkát a Lokinál, a jövő kérdése.

Mindenesetre Szima Gábor kijelentette: Sándor Tamás pályafutása során vezéregyénisége volt a csapatnak, s a DVSC első embere reméli, hogy a későbbiekben a klub számára is az lesz.

A 34 éves középpályás 1990-ben mutatkozott be a Debrecen együttesében, tagja volt az atlantai olimpián szerepelt magyar együttesnek, japán ellen gólt is szerzett. A válogatottban 11 mérkőzésen lépett pályára.

1997-ben a Torino szerződtette, ám pár hónap után kölcsönbe a török Genclerbirligihez került, majd 1998 és 2002 között az izraeli Beitar Jerusalemet erősítette.

Hat éve tért vissza Debrecenbe, ahol 2005 és 2007 között háromszor is bajnok lett, s tagja volt a tavalyi kupagyőztes együttesnek is.