Vágólapra másolva!
 

Egyes pletykák szerint a Blackburn Rovers dél-afrikai csatára, Benni McCarthy a nyáron a Chelsea FC-be szerződhet - így ismét azzal a José Mourinhóval dolgozhatna együtt, akivel 2004-ben az FC Porto színeiben megnyerte a Bajnokok Ligáját.

Az ausztrál Mark Viduka megszerzésére a legnagyobb esélye a Portsmouth FC-nek van - a tapasztalt ausztrál csatár szerződése lejártával a nyáron ingyen távozhat a Middlesbrough FC-től. A Portsmouth emellett Nwankwo Kanuval is igyekszik szerződést hosszabbítani, David James pedig már alá is írt a Pompeyhez.

Robbie Fowler, akinek szerződése az idény végén lejár a Liverpool FC-nél, a várakozásoknak megfelelően a nyáron elhagyja a csapatot. Az Aston Villa viszont maradásra bírná veterán cseh középpályását, Partik Bergert. Az Arsenal FC végleg eladta a következő évben a Premier League-ben szereplő Birmingham Citynek az ott eddig kölcsönben szerepelt középpályását, Fabrice Muambát.

Ivan Klasnic, a Werder Bremen horvát válogatott támadója a jövő héten várhatóan újabb egy évre elkötelezi magát a zöld-fehérekhez. Julio Ricardo Cruzt, az FC Internazionale argentin játékosát eközben a Fiorentinával hozták hírbe. Miután újabb térdsérülést szenvedett, közös megegyezéssel felbontotta szerződését egyesületével az Ascoli veterán csatára, Marco Delvecchio.

A Sevilla FC középpályása, Pedro Martí 2010-ig szóló szerződést írt alá klubjával, melyet már négy éve szolgál. Minden győzködés ellenére nem ír alá új kontraktust együttesével Rivaldo, akinek az Olimpiakosz csak eddigi fizetésének felét folyósította volna a következő idényben.

www.global-soccer.eu