Vágólapra másolva!
A papíron esélytelenebb, másodosztályú West Bromwich Albion második mérkőzésre kényszerítette Premier League-ből érkező ellenfelét az FA-kupa nyolcaddöntőjében, miután 2-2-es döntetlent ért el a Middlesbrough otthonában. A mérkőzésen Gera Zoltán csereként lépett pályára a második félidő hajrájában. A magyar játékos szerint csapata akár a győzelmet és a továbbjutást is megérdemelte volna.

"Nem vagyok boldog, hogy ezúttal, csak csereként játszhattam, ráadásul úgysem sokat. Tudomásul kell vennem, hogy edzőnk a rotációs elvet alkalmazza, és a középpályán most nagyon sokan vagyunk jó formában. Ezúttal Carter és én szorultunk a padra, míg a legutóbb pihenő Koumas és Greening játszhatott kezdőként.

Jó kis meccs volt egyébként, ahol szerintem a Middlesbrough a kelleténél kicsit több segítséget kapott a játékvezetőtől. Ítélt ellenünk egy tizenegyest, amit én nem láttam annak, a végén meg kiállította a belső védőnket Curtis Daviest, aki nélkül a megismételt meccsen nyilván nehezebb dolgunk lesz.

Remélem azon a találkozón több szerepet kapok, és sikerül majd hazai pályán kiharcolnunk a továbbjutást. Már el is dőlt, hogy hétközi meccs lesz, és február 27-én fogadjuk otthon a Borót. A program sűrű, hiszen most sem sokat pihenhetünk, mert kedden jön a Cardiff elleni, a fejutás szempontjából létfontosságú rangadó."