Vágólapra másolva!
Gera Zoltánnal a kezdőcsapatban gólgazdag meccsen nyert a WBA a Leeds otthonában. A magyar játékos végig a pályán volt a 3-2-es vendégsikerrel záruló találkozón, sőt, gólpasszt is adott.

"Úgy érzem, nagyon jól játszott a csapat, főleg az első félidőben futballoztunk jól - mondta Gera. "Pedig már három perc után hátrányba kerültünk, de gyorsan sikerült egyenlíteni Greening révén. Sőt, nem sokkal később vezetést is szereztünk. Kaptam egy labdát, amelyet azonnal továbbtettem a kiugró Kamarának, aki nem is hibázta el a lehetőséget.

Ugyanő állította be a 3-1-es félidei eredményt is. 25 perccel a vége előtt feljöttek a hazaiak, és innentől kezdve inkább csak védekeztünk, folyamatosan ívelgette fel a labdát a Leeds, ám sikerült megtartanunk az előnyünket. Örülök, hogy a kezdőcsapatban kaptam helyet, és annak is, hogy végig a pályán maradtam.

Volt egy lövésem is a meccs során, de a hazai kapus védeni tudott. A találkozó után edzőm is gratulált, de a játékostársak is szóltak, hogy szerintük jól ment a játék, ezek az elismerések természetesen jól esnek egy ilyen remek győzelem után."